Rijwoning

Rijwoningen om verliefd op te worden

De rust die je ervaart in Pernis komt pas echt goed tot uiting in één van de rijwoningen. De sierlijke kappen en bijbehorende schoorstenen maken deze huizen zowel smaakvol als tijdloos. Elke rijwoning heeft een privé berging, en de grote afstand tussen de andere kavels en de ruime tuinen creëren een gevoel van ruimte en rust in Port Tussenhoeve.Elke rijwoning beschikt over een flinke tuin en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

De rust die je ervaart in Pernis komt pas echt goed tot uiting in één van de rijwoningen. De sierlijke kappen en bijbehorende schoorstenen maken deze huizen zowel smaakvol als tijdloos. Elke rijwoning heeft een privé berging, en de grote afstand tussen de andere kavels en de ruime tuinen creëren een gevoel van ruimte en rust in Port Tussenhoeve. Elke rijwoning beschikt over een flinke tuin en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om een royale uitbreiding aan de woning te realiseren waardoor een onderneming aan huis mogelijk gemaakt wordt.

  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
  • Sierlijke kappen met bijbehorende schoorstenen
  • Rustige rijwoning
  • Zowel smaakvol als tijdloos karakter
  • Privé berging
  • Ruim opgezette percelen
  • Mogelijkheid tot uitbreiding van woning voor kleine onderneming aan huis

Status & Prijzen

Bouwnr. Status Woonopp. Kavelopp. Kamers Vanaf prijs
11 In ont. 122 238 4 € 229.500
10 In ont. 122 211 4 € 219.500
9 In ont. 122 200 4 € 227.500
8 In ont. 122 200 4 € 219.500
7 In ont. 105 212 4 € 229.500

De genoemde prijzen zijn vrij op naam (VON). Dat wil zeggen inclusief notariskosten voor de overdracht, inclusief 21% BTW, inclusief aansluitingen Nutsbedrijven en inclusief kosten Woningborg. De prijzen zijn inclusief standaard sanitair en tegelwerk en exclusief keuken. De kosten die verband houden met een eventuele financiering komen voor eigen rekening.

Locatieoverzicht

Geïnteresseerd?

Schrijf je in als belangstellende

Blijf op de hoogte van Port Tussenhoeve

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes als eerste!

Port Tussenhoeve is een project van: